Transfer kleintransport is de toonaangevende leverancier van wereldwijde koerier- en expressdiensten voor de zakelijke markt. Wij zorgen ervoor dat uw documenten, pakjes en vracht veilig en op tijd worden bezorgd.  

Centraal in onze werkwijze staan investeren in medewerkers en focussen op de wensen en verwachtingen van onze klanten. Zo garanderen wij optimale dienstverlening en doen we waar we voor staan.

Uw zending onze zorg

Uw pakket vandaag bezorgd? Liever morgen bezorgd of op een andere afgesproken dag? Een reguliere zending of internationale vracht met spoed? Of import, maatwerkoplossingen, tijdskritische zendingen of logistiek beheer? Transfer kleintransport zorgt ervoor dat uw pakket op de juiste tijd op de juiste plaats is. Daarvoor kunt u een beroep doen op verschillende diensten.

Razendsnel
Met Transfer kleintransport wordt uw zending dezelfde dag razendsnel bezorgd in heel Nederland. Met de grootst mogelijke spoed, binnen enkele uren of in de loop van de dag – u kiest de gewenste aflevertijd en Transfer kleintransport biedt u de juiste oplossing, tegen de juiste prijs.

Flexibel en betrouwbaar
Transfer kleintransport is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. U krijgt persoonlijke begeleiding van Transfer kleintransport. Indien gewenst ontvangt u een bevestiging van aflevering. Ook grote zendingen en zelfs palletvervoer zijn mogelijk.  

Zo snel als u wilt
Met Transfer kleintransport kiest u zelf hoe snel uw zending op de plaats van bestemming moet zijn:

 

·         Spoed